Считаната от мнозина за най-секси жената в този сезон на култовото

...
Считаната от мнозина за най-секси жената в този сезон на култовото
Коментари Харесай

Барбара от Ергенът стана магистър

Считаната от мнозина за най-секси жената в този сезон на паметното риалити 'Ергенът " Барбара се дипломира. Трениращата бокс в залата на Кубрат Пулев спортистка към този момент е с тапия на магистър от Националната спортна академия, похвали се самата тя   със фотоси от събитието в роба.

Огнената кюстендилка е притежател на салон за хубост. Обича да се глези, обожава да пазари, влюбена е в лукса и споделя, че не се срами от това. За да подсигури високия си стандарт, тя работи на няколко места - денем прави маникюри, през нощта е барманка в дискотека, а с изключение на всичко е и играч и треньор по битка. 

Спи по три часа на денонощие и няма никакво свободно време, само че не се оплаква, тъй като не желае да бъде длъжна на никого. Мъжко момиче е и може да пребори всекиго безусловно. Тренирала е художествена гимнастика и битка. Само след четири месеца усилени тренировки става вицешампион на България на републиканското състезание по битка.

Завършила е НСА със компетентност треньор и преподавател по физическо образование, а в този момент и магистратура. Спортът обаче не може да обезпечи финансовата непоклатимост, която Барбара цели, и по тази причина тя се записва на курсове за маникюр, педикюр и миглопластика, след което отваря собствен личен салон, написа Хотарена.

Барбара има точни и ясни цели, които преследва неуморно, а най-голямото й оръжие са огромните й сини очи. Красотата и чарът й притеглят мъжкото око, само че Барбара твърди, че към нея се въртят само „ токсични момчета “, които се пробват да я лимитират и управляват. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР